Gestalt Oslo, Samtaleterapi & Gestaltterapi

@gestaltoslo

Litt om meg som Gestalt terapeut, menneske og min historie


Jeg har hatt min egen terapi praksis siden 2017, er uteksaminert ved Norsk Gestaltinnstitutt 4 årige høyskole og fullverdig medlem av Norsk Gestalt forening.
For meg er det av stor betydning å møte medmennesker & klienter med fortrolighet, åpenhet og toleranse. Mine klienter er ofte unge voksne og par, men jeg har også erfaring med å ha ungdom (fra 12år) i terapi, dette ved et lavterskel tilbud innen mental helse.
Forøvrig er min tidligere yrkes historie fra globale virksomheter innen IT, reiseliv, salgsledelse og HR-prosjekter - men nå er det Gestaltterapi som er mitt yrkesvalg og livslange læringsprosess.
I fritiden er jeg svært glad i å kjøre MC og trives godt med å besøke live musikk klubber.
Det viktigste og beste i livet mitt nå er at jeg er mor til en nå voksen gutt, er blitt velsignet med et barnebarn, har et arbeid jeg elsker og at jeg selv er så heldig å være del av en kjærlig og stabil relasjon.


Hvorfor ble det akkurat Gestalt


Jeg var arbeidsnarkoman: jobben var mitt trygge sted, når livet ble vanskelig søkte jeg tilflukt i arbeidsmestring. Dette varte og bygde seg opp til jeg gikk på en ordentlig ”kræsj”. Jeg var fysisk og psykisk utmattet og trodde jeg aldri ville orke å jobbe igjen. Ubearbeidede opplevelser begynte å hjemsøke meg i drømmer og bevissthet, det ble tungt å bære. Jeg søkte etter hvert hjelp hos en psykiater, i denne terapiformen var det mye fokus på meg: mitt liv, tidligere hendelser og fastlåste adferdsmønstre. Jeg opplevde på den tiden at dette var bra terapi for meg, jeg fikk en god forståelse av ”meg selv” og min historie. Men… jeg savnet hele tiden det relasjonelle samspillet mellom klient og terapeut, den kreative dynamikken som ofte oppstår i samvær med andre, og ikke minst finne styrke til å faktisk leve i nuet!

1BC42F46-1BA4-4F61-B97B-19975D4D6738

I gestalt er nettopp dette levende samspillet mellom klient og terapeut en av grunnpilarene, samt en varhet for det som skjer fenomenologisk. Jeg ble mer og mer interessert i denne terapiformen og fikk mange aha opplevelser etterhvert som jeg studerte gestalt. Fokus på her og nå, hvordan jeg påvirkes av, og påvirker mine omgivelser - en ny måte å være tilstede på. I det jeg utviklet min kunnskap om gestalt følte jeg energien og den kreative livslyst komme tilbake. Jeg var og er allikevel veldig ydmyk i forhold til gestaltterapi og hvordan den stadig utvikles. Å praktisere som gestaltterapeut er annerledes fra min tidligere erfaring fra foretningslivet og dens krav til prestasjon, men gestalt psykoterapi er allikevel svært sammenfallende med min livsfilosofi.Noen av mine seneste faglige oppdateringer eller kurs:


 • Jun.2021-Feb.2022, Margherita Spagnuolo Lobb, Realtional Interventions for New Psychopathologies in a Post-Pandemic World
  (Instituto di Gestalt IT, International training)

 • Jul.2020, The Myth of Normal in an Insane Culture (Gabor Maté)

 • Jul.2020, Gabor Maté Compassionate Inquiry Master Class:
  A powerful approach for healing anxiety, addictions, ADHD, and more
  (PESI)

 • Mai 15-16, 2002, Dialogues on Psychotherapy at the Time of Coronavirus (Instituto di Gestalt IT, International training)

 • Jan.2020, Seksualitet & Kjønnsmangfold (Vikram Kolmannskog)

 • Des.2019, Exploring the Roots of Development Trauma (Ruella Frank)

 • Jun.2019, Narcissist & Schizoid Adaptations (Elinor Greenberg)

 • Jun.2019, Boarderline adaptations (Elinor Greenberg)

 • Jun.2019, Psykoterapi & Traumer (Miriam Taylor)

 • Des.2018, Førstehjelp ved Selvmordsfare (Vivat) • “Its not the Addiction, its the Pain.”

  Gabor Mate.


  Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Trykk OK for å godta!